Aramisov kutak za posebne i invalidne mace

Znate ga kao Mr. Aramisa, gospodina 007. Pretrpio je udarac automobila na jednoj od najprometnijih cesta u gradu, pronađen na izmaku snaga, u lokvi krvi. Slomljene zdjelice i s velikim nepovjerenjem prema ljudima ušao je u grad 9 života, prošao dvije operacije i nakon dugo vremena došao do stadija ponovnog  hodanja. Ok, samo kada mu se da 🙂

Naš gospodin 007 pomogao je othaniti brojne bebe i pružio je utjehu velikom broju ozlijeđenih mačaka. Sve to dovelo je do toga da je Mr. Aramis postao članom 9 života koji brine o macama koje dijele tužnu sudbinu.

I, pogodite što! Mr. Aramis je u travnju 2017. pronašao svoj zauvijek dom, odakle šalje pozitivne vibre svojoj braći i sestrama po udruzi, koji dijele sličnu sudbinu.

 

Nažalost, u 2017. godini, Aramis nas je napustio zauvijek. Sada je iza duge, gdje bol više nema pristupa, iskusio je što to znači imati zauvijek dom, što to znači biti voljen. Zauvijek će ostati u našim srcima, a iza sebe je ostavio i veliko nasljeđe – kutak za posebne i invalidne mace koje, kao i on, samo trebaju priliku.